01.04.2014  |  Lager & distribution

GLS Denmark får nyt pakke- og distributionscenter

GLS Denmarks nuværende center i Nørresundby er blevet for lille. Derfor bygger virksomheden nu et nyt og større pakke- og distributionscenter i samme by.

GLS Denmarks nuværende pakke- og distributionscenter er blevet for lille. I den forbindelse opføres et nyt og større pakke- og distributionscenter i Nørresundby, der efter hensigten skal stå færdigt ved årsskiftet 2014/15.

Byggeriet på i alt 3.100 etagemeter omfatter sorterings- og distributionshaller med tilhørende administrations- og velfærds foranstaltninger. I forbindelse med byggeriet etableres der ikke mindre end 63 led-hejseporte og cirka 12.000 m2 belægning.

GLS Denmark samarbejder med Base Erhverv, Rum arkitekter og Oluf Jørgensen om projektet. 

- JDN 

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere