14.09.2018  |  Branchenyt

Giv os dine input til temaer for 2019 på SCM.dk

Vi skal have temaer på plads til 2019, og det vil vi gerne have dit input til.

Kære læser på SCM.dk

I redaktionen på SCM.dk skal vi i gang med at lægge os fast på de temaer, som vi skal dykke ned i på SCM.dk og i magasinet SCM+Logistik i 2019. Som noget nyt vil vi gerne have jeres input til den proces - fordi vi jo som bekendt udmærket ved, at rigtig mange af jer er mindst lige så kloge på SCM og logistik, som vi er. Så vi vil blive glade, hvis du sender os dit bud på et eller flere emner inden for SCM og logistik, som du gerne vil have os til at se nærmere på.

Vi har brug for dit svar i løbet af den næste uge. Og skyd endelig bare fra hoften, der er hverken krav til grundige beskrivelser eller argumenter for – bare en tematitel og måske tre stikord, der forklarer lidt. Man har heller ikke meldt sig til noget ved at komme med sit input. Vi er bare helt overbevist om, at vores arbejde bliver bedre, hver gang vi lytter til jeres input. Så kan vi, som vi altid har som ambition for temaerne, levere overblik, baggrund, trends og cases på hver af dem, vi ender med at tage med i 2019.

Vi glæder os meget til at finde ud af, hvad I har lyst til at læse og høre mere om.

Svarfrist senest d. 20/09-2018 til Nh@horisontgruppen.dk

Med venlig hilsen

Poul Breil-Hansen, Anders Kampmann og Niels Larsen

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere