12.09.2023  |  Branchenyt

Gik du glip af vores webinar om den nye bogføringslov?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så kan du hente optagelsen her!

Den 1. juli 2022 trådte den nye bogføringslov i kraft. De nye krav i bogføringsloven betyder overordnet, at virksomheder skal bogføre digitalt og derudover redegøre for den procedure, de anvender i forbindelse med bogføring.

Den nye bogføringslov stiller krav til de virksomheder, der er regnskabspligtige efter årsregnskabsloven samt andre virksomheder og foreninger med en nettoomsætning på +300.000 kr. i to år i træk.

Bogføringsloven vil blive implementeret over en periode på nogle år. Men det er allerede nu en rigtig god idé at planlægge, hvordan man digitaliserer og automatiserer sine processer - herunder fakturering.

I dette webinar får du viden om:

  • Bogføringsloven med primært fokus på eFaktura
  • Krav til ERP-systemer for at understøtte den nye Bogføringslov
  • Den nye NemHandel-struktur
  • Opdatering af OIOUBL
  • Tidslinjen

Din vært til webinaret er Flemming Christensen, Product Manager hos TrueCommerce Denmark.

Hent webinaret Vigtig viden om den nye bogføringslov her , og se det, når du har lyst.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere