17.08.2021  |  Branchenyt

Gør PIM til en del af din digitale strategi

Indhold fra partner Hvad er dette?

En PIM-løsning er et system, der samler og publicerer din produktinformation i alle dine salgskanaler, så du sikrer datakvalitet og konsistens på tværs af kanalerne.

Online shopping har store fordele for både kunder og virksomheder, især fordi kunderne kan tilgå produkterne online, uanset tid og sted.

Dog er der en ulempe i, at kunderne ikke kan se og prøve produktet, når de køber det online. Hvis produktet ikke lever op til kundens forventninger, er der stor sandsynlighed for, at de returnerer produktet igen.

En præcis beskrivelse af produktet mindsker antallet af returnerede varer, men jo større dit varesortiment er, jo flere produktbeskrivelser og billeder skal du opdatere og vedligeholde og løbende. Især hvis du sælger dine produkter gennem flere salgskanaler. Det er her PIM kommer ind i billedet.

En PIM-løsning er et system, der samler og publicerer din produktinformation i alle dine salgskanaler, så du sikrer datakvalitet og konsistens på tværs af kanalerne.

Hvis du vil blive klogere på PIM og hvordan løsningen fungerer og hvad den kan gøre for din forretning, kan du hente vores webinar her.

TILMELD DIG TRUECOMMERCES INSPIRATIONSDAG:
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for alle med interesse i elektronisk samhandel og eCommerce – her kommer vi også til at gå i dybden med PIM.

Læs mere og tilmeld dig her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere