29.10.2020  |  Branchenyt

Gør løft til et “One man show”

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kan det være svært for medarbejderne at holde afstand i jeres arbejdsgange. Har du stadig brug for, at jeres medarbejdere udfører opgaver, hvor man skal være flere om at løfte tunge varer?

Tænk på, hvilke udfordringer som kunne blive løst og hvor meget tid og ressourcer du kan spare ved at give én enkelt medarbejder mulighed for, at klare opgaven, som normalt ville kræve to? TAWI mobile Order Picker giver én person mulighed for at udføre en opgave som normalt kræver to personer, samtidig med at det ikke går ud over medarbejderens helbred, hvor tunge løft kan give arbejdsskader.

Udfordringerne ved at holde den rette afstand under Covid-19

At plukke varer hurtigere, uden at gå på kompromis med sikkerheden er en stor udfordring, da presset på distributionscentrene vokser på grund af en stigning i online handel. Logistikcentrene og lagrene skal plukke ordre hurtigere, samtidig med at de overholder de krav der er til afstand mellem medarbejdere på nuværende tidspunkt. Vi ser ligeledes en stigning i køb direkte hos producenterne til hjemmelevering hos slutbrugeren, da folk arbejder mere hjemmefra og undgår at handle i de fysiske butikker.

Forbrugeradfærden har ændret sig. Dette betyder at vareflowet skal styres på nye måder, produktionen skal tilpasses på grund af ændret forsyningskæder og generel efterspørgsel. Samtidig er sundhedsmyndighedernes anbefalinger blevet en del af hverdagen, herunder anbefalinger og krav om at holde afstand. Dette bevirker eksempelvis at to medarbejdere ikke kan udføre opgaver sammen. TAWI har løsningen på de udfordringer som ses ved eksempelvis løft at tunge varer, hvor man ofte skal være to. Ved at implementere vores løfteudstyr bliver medarbejderen i stand til at løfte på egen hånd.

Den mobile ordreplukker

Den mobile ordreplukker (MOP) TAWI er en mobil vakuumløfteenhed, der er kompatibel med enhver form for gaffeltruck, stabler eller palleløfter, så operatører kan bruge den, uanset hvor de har brug for at løfte noget. MOP’en kan altid bruges sammen med eksisterende udstyr, da ingen justeringer er nødvendige. Takket være den justerbare tårnhøjde kan enhedens operatører nå ud i pallereoler eller andre områder med lav loftshøjde, hvilket betyder stor frihed i alle løfteopgaver.

MOP’en fjerner reducerer 100% af vægten af de produkter, som operatørerne løfter i øjeblikket, og dens ergonomiske og brugervenlige kontrol gør det muligt for operatører at bevæge sig hurtigt og holde øje med deres daglige opgaver.

Den mobile ordreplukker, der er løftehjælp til en enkelt operatør, eliminerer behovet for et to-personers-hold, hvilket gør det muligt for virksomheder at styre deres personale og skift mere effektivt. Som en yderligere fordel hjælper den også med at reducere antallet af beskadigede genstande på grund af operatører, der taber produkterne, når de er tunge eller svære at holde fast i.

Operatører kan afhente enheden med enhver form for gaffeltruck og køre den, der hen hvor de har brug for den. Vakuumsløfteenheden er monteret på en leddelt arm, der giver stor rækkevidde og fleksibilitet. Forskellige vakuumsløfteenhedsmodeller kan bruges afhængigt af den nødvendige løftekapacitet, og svingarmen kan klare en belastning op til 80 kg. Elektronisk drevet højdejustering gør det muligt for enheden let at tilpasse sig forskellige løftehøjder og højdebegrænsninger. Læs mere her.

Fjern behovet for flere personer til at løfte

Den mobile ordreplukker fra TAWI giver operatører mulighed for at løfte flere og tungere varer, hvilket øger logistiktjenester og lagerkapacitet. Dette unikke værktøj tilbyder en sund og tidsbesparende måde at løfte og flytte varer på, hvilket gør medarbejdere mere sikre og fleksible. Kort sagt giver den mobile ordreplukker én person mulighed for at gøre det, der plejede at være et to-personers job.

Vil en investering kunne betale sig? Ved at reducere de personer, der er nødvendige for hvert løft med 50 %, vil du hurtigt kunne se at investeringen er rentable. Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med en beregning baseret på din virksomheds specifikke betingelser, hvor vi kan vise dig et estimeret investeringsafkast for din virksomhed. Kontakt os for at få din ROI-beregning.

Mere fra Tawi - En del af Piab Group

Tawi - En del af Piab Group

https://www.tawi.com/dk/

Hos TAWI leverer og monterer vi løfteudstyr og foretager serviceeftersyn i hele Danmark. TAWI er en del af Piab Group, hvor Vi repræsenterer ergonomisk løfteudstyr til én af gruppen divisioner. Ergonomi og effektivitet er i højsædet. Vores løfteudstyr er med til, at besværlige og tunge løft bliver lettet og erstattet af en st…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere