12.01.2021  |  Branchenyt

Furnipart A/S har valgt Slim4

Indhold fra partner Hvad er dette?

Furnipart A/S har valgt Slim4 som deres fremtidige platform til efterspørgselsforecasting og optimering af indkøbsfunktionen.

Hos Slimstock Danmark er vi stolte over at kunne meddele, at Furnipart A/S har valgt Slim4 som deres fremtidige platform til efterspørgselsforecasting og optimering af indkøbsfunktionen.

Parametre som brugervenlighed, stor funktionalitet i Slim4, samt konsulenternes forretningsforståelse var afgørende for, at Furnipart A/S i sidste ende valgte at gå med Slim4.

Furnipart A/S er en dansk designvirksomhed der producerer greb af høj kvalitet til køkken- og badindustrien. Noget af det, der kendetegner Furnipart A/S, siden de blev grundlagt i 1977, er deres uovertrufne kvalitet. Derfor ser vi ved Slimstock meget frem til at være en del af deres fremtidige rejse.

Du kan blandt andet læse hvordan vi også har hjulpet andre virksomheder her!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere