18.06.2014  |  Branchenyt

Freja-koncernen udvider europæisk netværk

Freja-koncernen udvider samarbejdet med Hellmann Worldwide Logistics, der fremover sikrer øget frekvens til og fra Tyskland.

Freja-koncernens fokusering på på det europæiske stykgodsmarked får endnu et løft i den rigtige retning, da Freja Danmark, Norge og Sverige fra den 1. juli indleder samarbejde med Hellmann Worldwide Logistics i store dele af Tyskland.

Læs også: Freja indleder samarbejde med CargoLine

Samarbejdet er en udvidelse af samarbejdet mellem de to privatejede koncerner, idet der igennem flere år har været et samarbejde mellem Freja-koncernen og Hellmann East, ligesom Freja Norge og Hellmann UK har samarbejdet igennem længere tid.

Hellmann arbejder globalt
Hellmann Worldwide Logistics omsatte globalt for 2,86 mia. euro i 2013, har 11.684 ansatte fordelt på 245 afdelinger i 56 lande, og hører dermed til en af de absolut ledende aktører inden for transport, informationsteknologi og logistik. Endvidere er Hellmann Worldwide Logistics en af stifterne af System Alliance Europe.

Hellmann Worldwide Logistics Tyskland består af 45 filialer, og det nyetablerede samarbejde vil medføre øget frekvens til og fra Tyskland for såvel Hellmann som Freja-koncernen.

Læs også: Et enestående Track & Trace produkt i 'real time' på national distribution

”Udvidelsen af samarbejdet mellem Freja og Hellmann er en naturlig konsekvens af den forandring, der sker på det europæiske transportmarked, hvor det er endnu vigtigere end tidligere, at selskabernes DNA og fokusområder passer sammen", siger CEO i Freja, Jørgen Hansen.

-LRI

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere