08.04.2019  |  Branchenyt

Fra elev til fuldtidssælger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dachser Denmark har uddannet sin første administrationselev. Lasse Christiansen har de sidste to år været administrationselev i salgsafdelingen i Hvidovre. Med udgangen af februar 2019 færdiggjorde han sin elevtid, og han skal nu være ny Junior Sales Executive European Logistics i Hvidovre.

I to år har Lasse Christiansen arbejdet hos Dachser Denmark i Hvidovre som administrationselev. De sidste to års uddannelse har vekslet mellem skoleophold og arbejdet hos Dachsers salgsafdeling i Hvidovre.

Hans uddannelse med fokus på salg er foregået dels på Roskilde Handelsskole og dels hos Dachser, og det er kombinationen af de to læringsforløb, der har givet ham en omfattende teoretisk viden og praktisk erfaring.

Den 28. februar 2019, hvor han færdiggjorde sin elevtid, skiftede han så elevtitlen ud og blev Junior Sales Executive for Dachser Denmark i Hvidovre. Han ser frem til at få de kompetencer i spil, som han har tilegnet sig i løbet af de sidste to års uddannelse.

”Jeg glæder mig vanvittig meget,” fortæller Lasse Christiansen, der har blod på tanden: Han ser frem imod at komme ud og møde de kunder, som han har kommunikeret med i løbet af sine sidste to år som elev. ”Min elevtid har været spændende, men jeg ville rigtig gerne være ekstern, for jeg kan godt lide kundekontakten.”

En uddannelse i salg

Uddannelsesforløbet for en administrationselev minder om speditøruddannelsen med nogle fælles moduler i for eksempel markedsføring, præsentationsteknik, skriftlig kommunikation og procesoptimering – og derudover moduler med fokus på salg.

”Det er første gang, vi har haft en administrationselev, og det har fungeret rigtig godt,” fortæller Peter Hut, General Manager European Logistics hos Dachser Denmark i Hvidovre. ”Lasse er vores første sælger, der er oplært i Dachser. Han kender vores virksomhed rigtig godt, og jeg glæder mig til at følge hans arbejde som Junior Sales Executive.”

I sin fagprøve skrev Lasse Christiansen om, hvordan manuelle processer i salgsafdelingen påvirkede kommunikationen både i salgsafdelingen og i andre afdelinger, og han afsluttede sin uddannelse med højeste karakter.

Mere fra DACHSER Intelligent Logistics

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

Til rådighed for dig. Overalt i Europa. Fremragende logistikservices i et af verdens stærkeste transportnetværk. Så standardiseret som muligt. Så individuelt som nødvendigt. Kundespecifik, højeffektiv og unikt integreret - det er intelligent logistik fra DACHSER.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere