25.04.2017  |  Planlægning

Forbedret tilbagemelding til projektledere med ROB-EX

Indhold fra partner Hvad er dette?

LM Windpower øger deres effektivitet med det digitale planlægningsværktøj ROB-EX Scheduler fra Novotek Planning Systems

LM Windpower bruger ROB-EX i deres udviklings-, test- og valideringscenter, hvor de får overblikket over medarbejdere og maskiner og planlægger, hvornår de store vindmøllevinger kan blive testet.

De tre planlæggere hos LM Windpower bruger ROB-EX som stand-alone værktøj, altså uden integration til deres ERP-system.

Jacob Kurtmann er ny planlægger hos LM Windpower og deltager i et ROB-EX brugernetværksmøde for første gang sammen med sin kollega Ann-Christina Bøge Sommer.

”Det er interessant at opleve, høre, hvordan andre bruger ROB-EX, fx har jeg fået gode ideer til projektstyring i dag, og samtidig får vi valideret vores egen brug af planlægningsværktøjet”, fortæller Jacob Kurtmann.

Jacob er især glad for det grafiske overblik med farvekoder for de forskellige operationer i ROB-EX Scheduler. ”Og så giver ROB-EX mulighed for gode tilbagemeldinger til vores projektledere”, slutter han.

Ann Christina supplerer: ”Vi får produceret meget mere nu, fordi vi har mere kontrol over maskinerne og tiden og kan give feedback til vores interne kunder. Vores teknikere melder selv ind i Shop Floor, og vi trækker KPI’er ud af ROB-EX”.

Tags: ROB-EX A/S

Mere fra ROB-EX A/S

ROB-EX A/S

https://rob-ex.com/

ROB-EX Produktionsplanlægning hjælper produktionsvirksomheder med at opnå forbedringer i planlægningen.It-virksomhed med internationalt perspektivROB-EX A/S er en it- og ingeniørvirksomhed. Vi udvikler softwaren ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning og har stor ekspertise inden for digitalisering, planlægning og styring af produktion. Vi er en international virksomhed og sælger vores løsning…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere