01.07.2021  |  IT

Fjern kompleksiteten ved elektronisk samhandel (EDI)

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er din forretning også afhængig af en effektiv samhandel med jeres kunder og / eller leverandører? Overvejer du at automatisere din samhandel med EDI eller effektivisere dine nuværende EDI-processer?

EDI er den elektroniske udveksling af fakturaer, ordrer og andre forretningsdokumenter mellem virksomheder og er med årene blevet den fortrukne metode til samhandel mellem især detail- og produktionsvirksomheder samt grossister.

Hent webinar

Uanset om du er kunde eller leverandør, kan du opnå vigtige fordele med EDI i form af store tidsbesparelser og reducerede omkostninger, idet du fjerner manuelle arbejdsgange.

Herunder har vi samlet lidt materiale til inspiration - god fornøjelse.

Hent vores gratis materiale om EDI

 Hvis du gør dig overvejelser om EDI, og hvorvidt det er noget for dig, eller hvis du er på udkig efter en ny leverandør, har vi samlet en masse materiale til inspiration her.

Sæt X i kalenderen: Inspirationsdag v/TrueCommerce.
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for vores kunder og andre med interesse for elektronisk samhandel. 

Blandt dagens hovedtemaer er nyt fra EDI-verden samt salg gennem flere online kanaler fra én samlet platform (Unified Commerce), herunder integration af dit ERP-system til online markedspladser, B2B webshop og PIM.

Tilmeld dig inspirationsdagen i Århus
Tilmeld dig inspirationsdagen i København

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere