17.12.2015  |  Lager & distribution

Farligt gods: Skærpede regler skaber behov for større viden om lithiumbatterier

Indhold fra partner Hvad er dette?

Farligt gods området er i sig selv et område, hvor reglerne er omfattende, og hvor uddannelse ikke bare kan være et krav, men en nødvendighed for at opnå tilstrækkelig viden. Dette er nu ligeledes tilfældet for lithiumbatterier.

Adskillige virksomheder har specielt oplevet afvisninger fra speditører og transportører, når de ikke har været opmærksomme på de regler, som skal følges når man sender lithiumbatterier eller udstyr med lithiumbatterier i. Dette understreger netop behovet for større viden, hovedsagelig efter gentagende skærpelser og regelændringer er fastsat omkring lithiumbatterier. Det er specielt de løbende ændringer og skærpelser af krav inden for fly-forsendelser, som har givet anledning til en del forvirring blandt implicerede parter.

Kurser om lithiumbatterier skal bane vejen

Overstående behov for større viden har resulteret i stigende efterspørgsel på netop kurser om Lithiumbatterier. Det er derfor med stor glæde, at Bureau Veritas HSE nu kan præsentere farligt gods kurser omhandlende Lithiumbatterier. Disse kurser vil bl.a. omhandle:

  • Hvad er lithiumbatterier
  • Hvor finder man er lithiumbatterier
  • Lempelser
  • Ansvarsfordeling ved transport
  • Emballeringsforskrifter
  • Regler ved IATA, ADR, RID og IMDG
  • Regler ved affaldsbatterier, ødelagte batterier og defekte batterier

Læs mere og tilmeld dig her

Læs mere om vores farligt gods kurser her

Mere fra Bureau Veritas HSE

Bureau Veritas HSE

www.bvhse.dk

Vi skaber sikkerhed og værdi for vores kunder. Bureau Veritas HSE er førende indenfor kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning.   Viden, erfaring og praktisk forretningsforståelse Vores medarbejderes viden og erfaring med lovgivning, forretningsprocedurer, sprog og kultur i flere end 40 lande gør os til den naturlige samarbejdspartner, når d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere