18.06.2012  |  Strategi & ledelse

Få firmaer belønner bæredygtige leverandører

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er en afgrundsdyb afstand mellem de virksomheder, der mener, at det er vigtigt med grønne indkøb og de, der rent faktisk har en politik for det.

I en undersøgelse fra rådgivningsfirmaet Jones Lang LaSalle (JLL) i USA kan 71 procent af virksomhederne se pointen i at lade bæredygtige leverandører fylde mere i forsyningskæden. Men kun 13 procent svarer samtidig, at de har tiltag, der belønner leverandører for at bidrage til eksempelvis mindre CO2-udslip og energieffektivitet.    

”At adressere bæredygtighed i supply chain er en af kongevejene til at reducere en virksomheds miljøpåvirkning, men samtidig også en af de mest udfordrende. Ved at integrere kriterier for bæredygtighed i indkøbsprocedurerne, kan virksomheder træffe bedre valg, både for Jorden og for egen bundlinje,” siger Marc Campbell, Senior Vice President for Supply Chain og indkøb i JLL ifølge greenlivingonline.com.

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere