26.10.2020  |  Branchenyt

Få overblik over de totale omkostninger ved ejerskabet af en truck – og hvordan du kan nedbringe disse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når man skal erhverve sig en ny truck, kan det være fristende at gå efter den billigste model til jobbet. Men at forsøge at få mest ud af dine penge, ud fra det simple kriterie at kigge på købsprisen, er langt fra den bedste tilgang til processen.

Truckens købspris er én ting, men størstedelen af udgifterne til din truck kommer først, når trucken er erhvervet og materialehåndteringen er startet.

Service, ergonomi og træning – faktorer som disse (og mange andre) vil have en stor effekt på dine omkostninger, og hvis man glemmer at tage højde for disse, når man skal erhverve sig en ny truck, kan det komme til at koste dig dyrt.

Før at gøre tingene lettere, har vi lavet en guide, som viser hvilke elementer der indgår i de samlede omkostninger ved ejerskabet af en truck, samt hvad man kan gøre, for at holde dem nede.

Hvis du er interesseret i at spare penge til din virksomhed, så klik her og download vores gratis guide som PowerPoint.

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere