19.07.2013  |  Branchenyt

Evenex er solgt til HighJump Software

Indhold fra partner Hvad er dette?

Evenex, som har 25 års erfaring med at levere EDI-services og digitale forbindelser mellem samarbejdspartnere på tværs af brancher, er netop blevet købt op af HighJumb Software.

HighJump Software udvider sin europæiske tilstedeværelse ved at tilføje Danmarks førende leverandør af EDI (Electronic Data Interchange) ydelser til sin organisation. Handelen blev offentliggjort i en pressemeddelelse fra Evenex 17. juli.

”Vi er meget glade for at byde Evenex’ mere end 3.000 kunder og det dedikerede team velkommen til HighJumps organisation. Det er et vigtigt første skridt mod at udvide vores geografiske dækning i Europa".

Russel Fleischer, CEO i HighJump Software.

Evenex udbyder EDI og Business to Business Integrationsløsninger til såvel offentlige- som private virksomheder på det nordiske marked. Evenex hjælper med at optimere forretningsprocesser og udveksle forretningskritiske dokumenter og data med samhandelspartnere på tværs af deres værdikæde gennem åbne og fleksible Software-as-a-Service (SaaS) løsninger.

HighJumb Software agerer globalt
Evenex’ EDI- og integrationsløsninger supplerer den globale HighJump Softwares eksisterende supply chain løsninger, som omfatter lagerstyrings-, transportstyrings-, ruteoptimerings-, og produktionsstyrings-systemer, mobile salgsapplikationer og EDI. Med købet af Evenex vil HighJump Software fremover også tilbyde EDI services i Europa.

Ole Pedersen, Evenex administrerende direktør, udtaler:
”HighJump Software er et oplagt match for Evenex. De deler vores fokus og anerkender vigtigheden af EDI i effektiv styring og kontrol af værdikæden. Sammenlægningen af de to virksomheder tilfører os en række nye, spændende løsninger i vores produktportefølje, og giver os en markant større geografisk rækkevidde".

HighJumb Software vil vækste i Europa
Russel Fleischer, CEO i HighJump Software, supplerer:
”Vi er meget glade for at byde Evenex’ mere end 3.000 kunder og det dedikerede team velkommen til HighJumps organisation. Det er et vigtigt første skridt mod at udvide vores geografiske dækning i Europa, og vi ser frem til at skabe yderligere organisk vækst og samtidig søge markedet for yderligere opkøbsmuligheder”.

Fakta om HighJump Software Inc.
HighJump Software er en global udbyder af supply chain management-løsninger, der strømliner vare- og informationsstrømme fra leverandøren og frem til hylden i supermarkedet. HighJump Softwares løsninger til distribution og logistik, butiksleverancer, netværk mellem samhandelspartnere, mobilitet og produktion omfatter: lagerstyrings-, transportstyrings-, ruteoptimerings-, og produktionsstyringssystemer.

For mere information: http://www.highjump.com/.

Fakta om Evenex
Evenex er leverandør af EDI-løsninger, indkøbs- og fakturaworkflow samt business-to-business integration. Evenex leverer smarte digitale forbindelser, der forbinder samhandelspartnere i digitale netværk uafhængigt af systemer, geografi og brancher. Evenex har kontorer i Birkerød, Danmark, og Oslo, Norge.

Kilde: Evenex

-UB

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere