12.11.2020  |  Branchenyt

European House of Beds, skal gøre det nemmere at forecaste og købe ind med Inventory fra AGR Nordic.

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordics Inventory skal hjælpe European House of Beds med at give et bedre overblik helt ned på kundeniveau, generere automatiske forecasts, safety stock beregninger og indkøbs/produktions forslag, og derved lette arbejdsbyrden via automatisering.

Hos European House of Beds er de stolte af deres håndværk og arbejder kun med de bedste og dygtigste håndværkere i deres topmoderne produktionsfaciliteter. Det har skabt forudsætningerne for høj og konkurrencedygtig kvalitet samt muligheden for, at så mange som muligt kan realisere drømmen om en dansk produceret kvalitetsseng.Gennem et højt serviceniveau, med design og kvalitet i højsædet udvikler og producerer de deres egne brands og Customer Brand sengekoncepter til de ledende møbelkæder, senge specialister og frie forhandlere i Skandinavien og Nordeuropa.

AGR Nordic skal med vores løsning ind og hjælpe med at automatisere mange af de manuelle processer der i dag bliver udført. Med hjælp fra de automatiske forecasts og safetystock beregninger i systemet samt exception rapporter skal vi automatisere og hjælpe med at fokusere kræfterne der hvor der er mest behov. Med en virksomhed som er i så stor vækst som European House of Beds, er det ekstremt vigtigt at man kan holde det høje serviceniveau hele vejen igennem til kunden, det er netop en af de ting, der understøttes med AGRs Inventory.

AGR Nordics webbaserede Inventory og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger.   Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere