06.04.2018  |  Branchenyt

Esteph udvider sine aktiviteter i partnerskab med CargoGulf

Den danske shippingvirksomhed Esteph er blevet agent for CargoGulf i Danmark og kan dermed håndtere fragt af stykgods på globalt plan for danske speditører.

Som en af Danmarks ældste shippingvirksomheder har Esteph gennem mange år opbygget kompetencer inden for specielt ro-ro-gods som agent for førende linjerederier, heriblandt Höegh Autoliners og Euro Marine Logistics. For nylig er en ny partner kommet med i selskabets kundekreds.

Læs også: DSV køber DFDS’ baneløsning mellem Danmark og Italien

Per 1. april er Esteph således blevet agent for CargoGulf i Danmark, hvilket betyder at man udvider sine aktiviteter og fremover også tilbyde afskibning af stykgods (Less than Container Load, LCL). CargoGulf opererer med NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier) på globalt plan og har en af de mest udbyggede shipping-ruter mellem Europa, Mellemøsten og Asien.

“Partnerskabet med Esteph giver os mulighed for at videreudvikle vores forretning. Esteph har et stærkt fodfæste på det danske marked med afdelinger i både København, Aarhus og Esbjerg. Vi ser derfor Esteph som den ideelle agent til at promovere vores services”, siger Global Development Director for CargoGulf, Hans-Henrik Nielsen.

I forbindelse med indgåelsen af partnerskabsaftalen har Esteph ansat Jay Nielsen som Logistics Manager. Han kommer fra netop CargoGulf og har derfor et indgående kendskab til både NVOCC og det danske marked. Sammen med sine nye kolleger i Esteph skal Jay Nielsen etablere en ny NVOCC-afdeling i virksomheden.

Læs også: DHL optimerer på stykgods og indgår scm-aftale med Jysk

“Vi glæder os over det nye partnerskab, der giver os mulighed for at udvide vores vifte af shippingløsninger til speditører i Danmark. Sammen med CargoGulf kan vi tilbyde en effektiv NVOCC/LCL-service mellem Europa og Mellemøsten og ligeledes på globalt plan,” siger adm. direktør i Esteph, Philip Bronee.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere