28.04.2020  |  Branchenyt

Ergonomi – et vigtigt aspekt i din lagervirksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du tænker højst sandsynligt ikke over, hvor højt indstignings-trinnet på din truck eller lagermaskine er, når det er designet korrekt. Men hvis producenten af maskinen derimod ikke har tænkt over denne lille detalje, vil den fysiske belastning stige.

Generelt set bør indstignings-trinnet på din maskine være så lavt som muligt, da man på denne måde mindsker belastningen for operatøren. Man skal huske på, at operatøren stiger ind og ud utallige gange på en dag.  

Det er naturligvis en fordel, hvis alle dine maskiner har et lavt indgangs-niveau, men det er især vigtigt på de lavt løftende ordreplukkere, da operatøren ved ordreplukning stiger af og på maskinen flere hundrede gange på en dag.

Hvis du sammenligner trinhøjden fra de forskellige producenters maskiner, ser du måske ikke den store forskel i højden. Måske er der et par centimeters forskel, eller blot et par millimeter, men denne lille forskel har en stor betydning på den lange bane.

Når operatøren stiger af og på så mange gange på én dag, vil denne lille forskel på trinhøjde blive til store afstande, når man ser hvor mange gange der stiges op og ned om dagen, ugen, måneden og ikke mindst på et år. At reducere indstignings-højden mest muligt er en nem måde at aflaste operatøren for slid og skader, som i sidste ende er en god besparelse for virksomheden.

Gaffeltrucks og lagermaskiner er fyldt med komponenter, som, når de er ergonomisk designet, kan lette operatørens belastning og have en positiv indflydelse på arbejdet. For at læse mere om hvilke funktioner der er tilgængelige, samt hvilken indflydelse de har, kan du klikke på linket nedenfor, for at læse vores gratis guide ”Gør komfort og effektivitet til din topprioritet”.

LÆS MERE OM ERGONOMI HER

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere