15.12.2015  |  Lager & distribution

Er jeres virksomhed omfattet af krav om en sikkerhedsrådgiver?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når man taler farligt gods, er reglerne mange, og ofte er virksomhederne mere påvirket af disse, end hvad de reelt selv er bevidste om.

I nogle tilfælde kan en virksomheds konkrete håndtering af farligt gods, resultere i et decideret krav om at man, internt eller eksternt, skal have en sikkerhedsrådgiver tilknyttet virksomheden. For mange virksomheder er anvendelsen af en sikkerhedsrådgiver dog ikke nødvendigvis grundet et krav, men mere som følge af den værdi der ligger i at have en kompetent sparringspartner ved spørgsmål om farligt gods.

Men hvornår er der egentlig krav om en sikkerhedsrådgiver, hvornår er det ”nice to have” og i hvilke tilfælde er der ingen grund til at have en sikkerhedsrådgiver tilknyttet?

Tag testen og bliv klogere

Sikkerhedsrådgiver-testen fra Bureau Veritas HSE giver dig en lynhurtig afklaring på netop overstående spørgsmål. Tag testen og få klarlagt netop jeres virksomheds behov for en sikkerhedsrådgiver.

Tag testen her

Læs mere om hvordan Bureau Veritas HSE kan agere ekstern sikkerhedsrådgiver for virksomheder, her

Mere fra Bureau Veritas HSE

Bureau Veritas HSE

www.bvhse.dk

Vi skaber sikkerhed og værdi for vores kunder. Bureau Veritas HSE er førende indenfor kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning.   Viden, erfaring og praktisk forretningsforståelse Vores medarbejderes viden og erfaring med lovgivning, forretningsprocedurer, sprog og kultur i flere end 40 lande gør os til den naturlige samarbejdspartner, når d…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere