07.11.2019  |  Branchenyt

Er automatisering og autonome logistikrobotter for alle?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udfordringer med bemandingsplaner, krav om øget effektivitet, reducering af omkostninger. Det er bare et par eksempler på udfordringer, danske lageransvarlige møder dagligt. Vores entydige svar på de udfordringer er automatisering.

Derfor deltager vi på ROBOTBRAG 2019 i Odense, hvor du kan møde vores robotspecialist Nicolas Munk-Rechnitzer. Vi sender ham afsted for at blive endnu klogere og for at svare på alle dine spørgsmål om interne logistikrobotter og automatisering af plukkeprocessen.

På vores stand får du demonstreret reelle løsninger på, hvordan automatisering og robotteknologi i skalerbar model kan implementeres på dit lager. Løsninger, som reducerer nogle af udfordringerne, lageransvarlige dagligt står overfor. Løsninger, hvor alle kan være med.

Vi stiller vores årelange erfaring med at reducere daglige udfordringer på lagre i Danmark og i udlandet til rådighed for dig, og rådgiver dig både i valget af den robot- eller automatiseringsteknologiske løsning, der ligger grundlaget for, du når forretningsmålene. Og vi er din integrationspartner, når løsningen implementeres og sættes i drift.

>> Læs: Bør du overveje autonome logistikrobotter på dit lager?

Det er DIRA Business og Robotteknologi - Teknologisk Instituts ROBOTBRAG, der er værterne bag arrangementet.

Det er gratis at deltage.

Læs mere og tilmeld dig her 

Hos Hans Schourup får du den nyeste viden om, hvordan automatisering af processer på lageret og intern logistik kan kombineres med dit nuværende setup af stationær lagerindretning.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere