10.05.2022  |  Branchenyt

Endnu en Mitsubishi trucklevering til en glad kunde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mitsubishi Forklift trucks leverer e ny stabler, til en glad kunde.

Denne gang leverede vi en ny AXiA ES stabler til Fanø Vandværk. På billedet ses Jan Pedersen, en glad driftsleder der glæder sig til at få den nye maskine i brug.

Med en AXiA ES, får du blandt andet:

VAND- OG STØVTÆT CHASSIS
Det forseglede chassis kombineret med IP54-vandtætning øger oppetiden og produktiviteten. Den kan sågar arbejde i barske miljøer.

KOMPAKT CHASSIS
Det meget kompakte chassisdesign gør det muligt for maskinen at arbejde på meget smallere gange – så der frigives værdifuld opbevaringsplads, og maskinen bliver mere sikker at betjene.

FLEKSIBLE LØFTEHØJDER (OP TIL 5400 MM)
Med mulighed for løftehøjder fra 1500 mm op til en industriførende højde på 5400 mm tilbyder denne gaffeltruck maksimal alsidighed.

Læs mere om vores stablere her www.mitsubishi-forklift.dk/stablere , og udfyld gerne vores kontaktformular på vores hjemmeside: www.mitsubishi-forklift.dk/kontakt , så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere