14.09.2022  |  IT

En af Panasonics mest populære enheder får længe ventet opdatering

Indhold fra partner Hvad er dette?

En opdateret version af den populære tablet, TOUGHBOOK N1, lanceres i en mere kraftfuld og fremtidssikret udgave. Også de nye N1 Flat og N1 Tactical-modeller er klar til at bistå lagerarbejdere, chauffører og militær, når arbejdet skal udføres under travle, foranderlige og selv barske forhold.

Panasonic introducerer i dag tre nye versioner af den populære TOUGHBOOK N1-tablet. Fælles for de tre versioner er bl.a. den 4,7" HD kapacitive multi-touchskærm, der er designet til brug i skarpt sollys eller regnvejr. Enheden kan betjenes, selv når brugeren bærer handsker, og med en valgfri Stylus Pen er det muligt at sikre nøjagtige signaturer og genkendelsesfunktioner.

De nye TOUGHBOOK N1-modeller er udstyret med Qualcomm Octa Core-processor med mere hukommelse (4GB) end sin forgænger samt dobbelt så meget flash-lagerplads (64GB).

Med sikkerhedsværktøjet Panasonic COMPASS (Complete Android Services and Security) tilbydes alt, hvad en virksomhed skal bruge for at konfigurere, implementere og administrere sine robuste Panasonic Android-enheder sikkert.

Til de nye versioner af TOUGHBOOK N1 tilbydes desuden support med sikkerhedsrettelser og -opdateringer indtil 2027.

TOUGHBOOK N1Mk3 er en robust håndholdt tablet med en integreret, vinklet stregkodelæser. Den nye håndholdte TOUGHBOOK N1 er en favorit blandt posttjenester og fragtfirmaer og leveres med mere hukommelse, Android-operativsystem og Panasonics software- og sikkerhedsopdateringer.

Den nyeste generation (Mark 3) er mere fleksibel, fremtidssikret og mere kraftfuld end nogensinde. Den er udstyret med Qualcomm Octa Core-processor med en øget 4 GB hukommelse og 64 GB flash-lagerplads - dobbelt så stor som de tidligere generationer.

Enheden er en kombineret WiFi- og 4G-model og vil være tilgængelig fra september 2022.

Pris fra €1.495

TOUGHBOOK N1 Flat kan med sin tynde, integrerede stregkodescanner genkende en række forskellige stregkodetyper og er en af de tyndeste og letteste håndholdte enheder i kategorien 4,7" tablets. Dette gør den ideel til post- og kurertjenester, transport og logistik, ligesom den kan nemt parres med Bluetooth som en del af en dedikeret scanningsløsning, for eksempel til dem, der bruger bærbare stregkodelæsere på et lager.

TOUGHBOOK N1 Flat vil være tilgængelig fra september 2022.

Pris fra €1.380

TOUGHBOOK N1 Tactical er specielt designet til krævende og ekstreme miljøer. Den robuste, håndholdte Android-enhed er designet til brug af militæret eller offentlige sikkerhedsmedarbejdere som f.eks. politi og redning, da indsatsstyrker og specielle operatører kræver pålidelige enheder til missionsplanlægning samt eksekvering.

TOUGHBOOK N1 Tactical vil være tilgængelig fra september 2022.

Find mere information om TOUGHBOOK N1 her

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere