06.09.2011  |  Lager & distribution

Elopak Denmark A/S investerer i WMS for at fremtidssikre lagerstyringen

Emballageproducenten Elopak Denmark A/S har indgået en aftale med Consafe Logistics om implementering af Astro WMS.

Emballageproducenten Elopak Denmark A/S har indgået en aftale med Consafe Logistics om implementering af Astro WMS i løbet af året 2011. IT-systemet skal styre Elopaks færdigvarelager, et råvarelager af papirruller og en lagerfunktion til de farver Elopak anvender til at trykke på emballager, Elopak Denmark A/S fremstiller.
”Den primære årsag til, at vi har valgt Astro WMS, er vores ønske om at indføre et system, der løbende bliver udviklet og kan følge med vores behov efterhånden, som vores forretningsbehov ændrer sig”, fortæller supply chain manager Henrik Buch Andersen. Han tilføjer: ”Det er vigtigt, at vi kan følge udviklingen. Consafe Logistics har et team af udviklere, som hele tiden udvikler på Astro. Der sker løbende en erfaringsopsamling fra Consafe Logistics’ kunder i både emballagebranchen, fødevareindustrien og andre brancheområder, og den fælles læring får vi nu del i. Desuden er Consafe Logistics en interessant udbyder på grund af deres position på verdensmarked inden for WMS.”
Færdigvarelageret er et fuldautomatisk lager med fuldt integreret AGV system fra Rocla Oy.
”Flere af vores kunder anvender allerede Astro WMS, og det faktum, at både leverandør og kunde anvender samme system, øger vores muligheder for at effektivisere samarbejdet – både via advanced shipping notes og GS1 labelstandard. Det betragter vi som en stor gevinst”, fortæller Henrik Buch Andersen. Han tilføjer: ”Det er vigtigt for Elopak at arbejde med en fuld integreret værdikæde, da vi skal kunne reagere hurtigt på vores kunders behovsændringer og optimere forsyningskæden for alle parter.”

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere