08.07.2015  |  Lager & distribution

Elgiganten vælger Knapp som partner

Varehuskæden Elgiganten har valgt den internationale virksomhed Knapp som leverandør til udvidelsen af centrallageret.

I forbindelse med Elgigantens udvidelse af sit 100.000 kvadratmeter store centrallager har den nordiske varehuskæde valgt Knapp som partner og leverandør. De to virksomheder har således indgået en kontrakt på over 30 millioner euro, oplyser Knapp i en pressemeddelelse.

Knapp, der beskæftiger sig med lagerautomatisering og lagerlogistiksoftware, skal levere et shuttle lager og et high bay pallelager til centrallageret.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Knapp øger omsætningen med 20 procent

Elgiganten har en af Danmarks største internetbutikker, og det er netop internethandlen, der gør, at lageret skal omstilles fra B2B til et omnichannel lager- og distributionscenter, der kan understøtte alle Elgigantens salgskanaler.

Centrallageret ligger i Jönköbing i Sverige, og det er planen, at Elgiganten overtager det nye system i september 2016.

-KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere