10.03.2023  |  Lager & distribution

Efterspørgslen stiger på styring af automation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Manglen på arbejdskraft kombineret med geografiske forhold medfører, at flere lagerførende virksomheder overvejer at øge graden af automation.

Virksomhederne har fokus på at øge effektiviteten, så de med de eksisterende ressourcer kan producere endnu mere og dermed øge konkurrencefordelen. I den forbindelse er der en lang række teknologiske muligheder, som kan overvejes. Hovedparten omhandler ændringer i den underliggende lagerstyring.

Mange virksomheder vælger LOGIA med henblik på at opnå en maksimal udnyttelse af lagerkapaciteten. Samtidigt handler det om, at det automatiske lagerudstyr og det manuelle lager styringsmæssigt integreres i én samlet løsning. Det sikrer en effektiv håndtering af varer lige fra den første modtagelse til afsendelse.

LOGIA tilbyder mange muligheder for at arbejde smartere, mere hensigtsmæssigt og ikke mindst korrekt. I overensstemmelse med lean elimineres unødvendige håndteringer, processer og registreringer. Mange virksomheder oplever, at logistikken bliver mere og mere kompleks, og dette kan imødekommes med LOGIA. LOGIA styrer, at alle arbejder målrettet på færdiggørelse af de opgaver, der skal udføres for at sikre interne og eksterne leverancer.

Arbejdet med optimering af logistikken hos en lang række virksomheder har bekræftet, at der er et stort potentiale for optimering, som kan realiseres via kombinationen mellem LOGIA og moderne lagerautomation.

Læs mere om, hvordan LOGIA styrer lagerautomation.

Mere fra Roima Denmark A/S

Roima Denmark A/S

http://www.logiawms.dk

Roima Denmark A/S udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere