26.09.2022  |  Lager & distribution

Effektiv containertømning

Indhold fra partner Hvad er dette?

WMS-systemet LOGIA har ny funktionalitet til optimering af containertømning, sortering og palletering af kolli.

WMS-systemet LOGIA har mange funktioner, og nu er containertømning også at finde på den lange liste over automatiske løsninger. Det betyder, at LOGIA nu kan forenkle hele processen fra modtagelse og tømning af containere til palletering af kolli samt den efterfølgende håndtering af lasten. WMS-løsningen tager operatøren i hånden og guider vedkommende gennem hele processen via skærmenes overskuelige og visuelle design.

Funktionen gør det muligt at forbedre planlægningen af containertømningen baseret på informationer om det gods, som forventes at ankomme. Anvendes Advance Shipping Notice har lageret de bedste muligheder for at kende containerens indhold forud for modtagelsen og bruge dette til prioritering af hvilken container, som først bør tømmes i relation til de ordrer, som allerede er tikket ind.

En operatør sætter kasserne på et banesystem, hvorfra de enkelte kasser måles og scannes. Hvis kasserne ikke har en stregkode, vil de blive opmærket som noget af det første i processen. Efter scanning og identifikation af kassernes indhold, udsorteres disse til relevante nedløb via banesystemet eller sorteringsanlægget. Fra nedløbene kan operatøren let placere kasserne på pallen. Når pallen er fyldt, køres den på lager eller direkte til forsendelsesområdet, hvis der er ordre på varen.

Flere af LOGIA’s kunder anvender eller er i gang med at implementere denne nye funktionalitet med det formål at effektivisere containertømning – og heriblandt er Hummel og DKI Logistics.

Se videoer og læs mere om LOGIA på logiawms.dk

Mere fra Roima Denmark A/S

Roima Denmark A/S

http://www.logiawms.dk

Roima Denmark A/S udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere