10.11.2022  |  Lager & distribution

EDiA XL – Stille og kraftfuld gaffeltruck!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Denne elektriske gaffeltruck giver dig optimal kraft og ydeevne, samt en masse funktioner!

EDiA XL er den mest støjsvage gaffeltruck på markedet, med et støjniveau i kabinen på kun 65 dB (hvilket svarer til støjen fra en normal samtale).

Udover at være den mest støjsvage gaffeltruck, er komforten er i top hos vores EDiA XL! Med funktioner som blandt andet:

·         Dobbelt joystick

De ergonomiske dobbelte joystick, der muliggør samtidige løfte- og vippefunktioner, som har et godt greb, især når der bruges handsker. (tilvalg)

·         Komfortabel kabine

Det overordnede støjniveau inde i kabinen er blot 65 dB – det svarer til en normal samtale – samt klimaanlæg (tilbehør) som giver operatøren mulighed for at regulere temperaturen, hvilket sikrer fuldstændig komfort under hele vagten.

·         Valg mellem 'Eco'- eller 'Pro'-tilstande

Den energieffektive ECO-funktion er ideel til begyndere, da den giver mere tid til manøvrer, mens PRO-funktionen indeholder avancerede indstillinger for mere erfarne operatører.

-          Så har du kørekomfort på et helt enestående niveau!

Derudover har vores EDiA XL elektriske gaffeltruck vundet prisen for ‘Environmental Product of the Year’ ved ‘the UK Material Handling Association Archies’

- Juryen var imponeret over de nye teknologier introduceret i EDiA XL, der gør det muligt for elektriske trucks, at være et grønt alternativ til IC motordrevne trucks i flere miljøer end før.

Vil du også gerne høre mere? Så ring til os på tlf. 72 210 210 eller læs mere på vores hjemmeside: www.mitsubishi-forklift.dk

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere