13.10.2022  |  IT

EDI og digitalisering hos A. Espersen A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Deltag til vores inspirationsdag og hør hvordan EDI og digitalisering blev en del af forretningsstrategien

A. Espersen A/S er førende producent af fiskeprodukter. De har et stort globalt fodaftryk og er til stede i både Europa, Asien og USA.

Til vores inspirationsdag, kan du høre A. Espersen A/S  fortælle om deres overvejelser og best-practices inden for digital samhandel.

Der kommer også mange andre spændende indlæg, og der vil være rig mulighed for at netværke med andre inden for branchen.

Dagens hovedtemaer er effektiv B2B-samhandel, digitalisering og e-invoicing, herunder den hastige udvikling i kravene fra det offentlige.

ILVA kommer og holder oplæg om supplier onboarding, og hvordan de har haft succes med digitalisering, herunder tiltag for at effektivisere samarbejdet med bolighusets mindre leverandører.

Du kan også møde Sovos, global rådgiver inden for e-invoicing og tax compliance, og endelig giver Erhvervsstyrelsen en status på Danmarks strategi inden for e-handel.

Arrangementet er gratis og inkluderer morgenmad og frokost!

Dato: Torsdag 27. oktober 2022 kl. 9.00-13.00

Sted: Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C

Se den fulde agenda og tilmeld dig her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere