29.05.2019  |  Planlægning

Case: EDI-løsning håndterer Sallings milliardomsætning og sikrer varer på hylderne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Salling er en af Danmarks største detailvirksomheder. Til at holde styr på ordrer og varer har de igennem flere år anvendt EDI.

En væsentlig del af centralnervesystemet i Salling Groups forretning er en løsning til elektronisk samhandel, som binder leverandører fra hele verden sammen. Med næsten 300.000 ordrer om måneden er det afgørende, at løsningen fungerer, hvis kunderne ikke skal opleve tomme hylder.

For Salling er gevinsten endvidere optimering af arbejdsgange og besparelser på manuel håndtering af ordrer og fakturaer.

Hent casen her.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Planlægning i 2019

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at styrke deres samhandel med kunder og leverandører samt opnå fuld gennemsigtighed i hele deres forsyningskæde.TrueCommerces kerneforretning er en løsning til elektronisk dokumentudveksling (EDI), og vi tilbyder en række services herudover, så du kan effektivisere alle dele af din forsyningskæde. Blandt andet tilbyder vi dropshipping, VMI…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere