03.02.2022  |  IT

Dynamics 365: Få det maksimale ud af din investering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Velfungerende EDI-integration minimerer manuelle processer og er blandt de centrale forudsætninger for at drage fordel af en moderne ERP-løsning.

Effektiv elektronisk udveksling af dokumenter og data giver en lang række forretningsfordele – men udfordringen er at sikre, at alle systemer og datakilder kobles effektivt sammen.

I dette whitepaper kan du læse, hvordan fire forskellige kunder har optimeret bl.a. elektronisk dokumentflow, dropshipping, konsignationshåndtering og indkøbsflow.

Det minimerer behovet for tidskrævende og potentielt fejlbehæftede manuelle processer og sikrer både virksomhederne samt deres kunder og partnere værdifuld realtime-indsigt i alt fra sagsgange til lagerbeholdning.

Bliv klogere på:

  • Hvorfor EDI- og ERP-integrationer er afgørende for at drage fordel af Dynamics 365
  • Hvordan du minimerer manueller processer og risikoen for fejl
  • Erfaringer fra fire virksomheder

Hent dit gratis materiale her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere