28.10.2020

DSV Panalpina opkøber PrimeCargo

DSV Panalpina har købt PrimeCargo af den japanske Mitsui-Soko Gruppe. Opkøbet omfatter PrimeCargos aktiviteter i Danmark, Polen og Kina.

PrimeCargo er en international distributions- og logistikvirksomhed med kundetilpassede løsninger og stort fokus på både distribution og lagerstyring for e-handelsvirksomheder. Virksomheden har hovedkontor i Kolding men opererer internationalt med aktiviteter i både Polen og Kina.

DSV Panalpina meddeleler i en pressemeddelelse, at koncernen med interesse har fulgt PrimeCargo i flere år, fordi PrimeCargo har en høj grad af branchetilpasning i forhold til brancher, hvor DSV Panalpina ikke har mange aktiviteter. Det omfatter for eksempel e-handel og tekstil, hvor PrimeCargos kinesiske engagement spiller en stor rolle for virksomhedens tekstilaktiviteter. DSV Panalpina ser derfor opkøbet af PrimeCargo som et perfekt match til DSV Panalpinas danske divisioner Solution Division og Air & Sea Division.

”Vi kan i fællesskab tilbyde kunderne endnu mere. Vi styrker vores produktsortiment for begge vores globale kundeporteføljer, der opnår et endnu bredere og endnu mere globalt servicetilbud og udvalg af merværdiydelser”, fortæller Henrik Nielsen, Executive Vice President, DSV Air & Sea, Northern Europe.

Morten Høilund, administrerende direktør for PrimeCargo er stolt over at blive en del af DSV Panalpina: ”Vi er stolte af, at DSV Panalpina værdsætter PrimeCargos særke kompetencer inden for e-handel og fashion, og at disse områder vil udgøre hjørnestenen i vækststrategien for de danske organisationer. Vi tror på, at opkøbet vil udgøre en unik mulighed for at koble vores branchefokus med DSV Panalpinas globale netværk”.

- PBH

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere