22.05.2018  |  Lager & distribution

DSV hjælper Volvo ind på det indiske marked

Volvo Cars og DSV åbner dørene op for det første nationale reservedelslager for Volvo Car India. DSV skal stå for alle aspekter af lageret, herunder fortoldning, værditilvækst og levering til forhandlere i Indien.

Volvo Cars har indgået partnerskab med DSV i ønsket om at vokse på det indiske marked. Sammen har de to virksomheder åbnet et nyt lager i Bhiwandi nord for millionbyen Mumbai i den vestlige del af landet.

”Det vil skabe god kundeservice og støtte op om vores ambition om at fordoble vores segmentandel inden 2020. Med DSV som partnere er jeg sikker på, at vi vil reducere ekspeditionstiden for vores kunder,” sagde adm. direktør for Volvo Car India, Charles Frump, ved åbningen af det nye lager.

Læs også: DSV åbner kontor i Panama 

Det er en vigtig milepæl for DSV og Volvo, idet Volvo anerkender DSVs erfaring med at levere solide supply chain-løsninger til det voksende Asia-Pacific-marked.

Fra lageret i Bhiwandi skal DSV håndtere, lagerføre, plukke og optimere leverancer til Volvos forhandlernetværk på hele det indiske subkontinent for at sikre, at kunderne får den service, de er blevet lovet. 

”Vores kernekompetencer er smidig udførelse af lageropgaver, og teamet vil sikre, at Volvo Car India i høj grad vil have gavn af vores partnerskab,” siger Ketan Shah, der er adm. direktør i DSV Solutions India.

- JJK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere