12.11.2020  |  Lager & distribution

DSV åbner self-storage-lager målrettet privatpersoner

I Valby åbner DSV sit første self-storage-lager. Virksomhedens mangeårige lagerekspertise bliver brugt på en ny måde, idet de målretter initiativet til privatpersoner. Konceptet skal gøre det endnu nemmere for kunder at opbevare deres ejendele.

DSV’s Smarter Storage-lager i Valby, som er en del af virksomhedens nye, strategiske fokus på self-storage til B2C-kunder, åbnede 1. oktober.

DSV’s nye koncept styres 100 procent digitalt med app’en Smarter Storage som det vigtigste element. Kunderne kan bruge app’en til at få adgang til den ubemandede lagerbygning, mens booking, betaling og indgåelse af kontrakten kan klares online via telefon eller tablet.

Brian Winther Almind, der er direktør i DSV Group Property, forklarer: ”Brugervenlighed har været prioriteret højt under udviklingen af Smarter Storage-konceptet. Bygningen vil være udstyret med avancerede elektroniske løsninger, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne”.

Det første Smarter Storage-lager har et areal på 5.500 kvadratmeter fordelt på over 700 lagerrum. I bygningens garage kan man køre ind med bil, og derfra giver rummelige elevatorer nem adgang til lagerrummene. Platformsvogne er til rådighed.

Et separat produkt med stort potentiale

DSV Smarter Storage vil blive markedsført som et separat produkt – men med DSV’s stærke B2B-organisation i ryggen. ”Vi har omfattende erfaring inden for warehousing, og vi er overbeviste om, at vi kan tilføre værdi på self-storage-markedet med vores innovative, digitale produkt, der vil gøre det nemt og enkelt for privatpersoner og mindre virksomheder at benytte self-storage”, siger Brian Winther Almind.

Der er ifølge Brian Winther Almind et stort potentiale i DSV’s strategiske satsning på self-storage. Baseret på erfaringerne fra det første Smarter Storage-lager er det planen at bygge endnu et og senere hen at udvide konceptet til andre lande, hvor DSV allerede tilbyder transport- og logistikydelser.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere