01.11.2021  |  Branchenyt

Dollar Tree og Family Dollar vælger RELEX til at integrere forecasting og replenishment

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den førende amerikanske discount detailvirksomhed Dollar Tree, Inc. (NASDAQ: DLTR) indgår samarbejde med RELEX Solutions om at forbedre forecast-og replenishment-processer på tværs af deres to kæder Dollar Tree og Family Dollar.

Dollar Tree, Inc. implementerer RELEX Solutions i alle deres 15.800 butikker og 26 distributionscentre i Nordamerika for at optimere samarbejdet mellem butikker og de centrale planlægningsteams.  

”Beslutningen om at samarbejde med RELEX, er en fortsættelse af vores rejse, hvor vi udnytter data, analyser og automatisering til at sikre nøjagtighed og effektivitet gennem hele vores supply chain og derved opnår en højere servicegrad samt en bedre købsoplevelse for vores kunder” udtaler Alasdair James, EVP Dollar Tree, Inc. 

”RELEX har større fleksibilitet end andre løsninger på området, det giver vores planlæggere komplet gennemsigtighed og kontrol med vores supply chain” siger Andy Paisley, Dollar Tree CIO. ”Det giver os også mulighed for at være innovative, prøve nye ideer og udvikle vores brug af løsningen og løbende imødekomme skiftende forretningsbehov”. 

”Vi er glade for at spille en central rolle i Dollar Tree og Family Dollars mission om at vækste deres forretning og samtidig levere et højt serviceniveau og kvalitetsprodukter, til overkommelige priser, til deres kunder” udtaler Frank Lord, Chief Revenue Officer hos RELEX. ”RELEX har indgående erfaring med de specifikke udfordringer discountbutikker har og vi ser frem til at dele vores ekspertise når vi hjælper dem med at løfte servicegraden og samtidig sænke lagerværdien på tværs af deres supply chain”. 

Om Dollar Tree, Inc. 

Dollar Tree, som er et “Fortune 200 Company”, driver 15,865 butikker på tværs af 48 stater og fra 31 juli 2021 også i fem canadiske provinser. Butikkerne opererer under kæderne Dollar Tree, Family Dollar og Dollar Tree Canada. For at læse mere om virksomheden besøg www.DollarTree.com og www.FamilyDollar.com

Denne artikel er en del af temaet Tema om it og data 2021

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions er førende leverandør af banebrydende optimeringssoftware til detailbranchen. Vores løsninger er skabt til Living Retail-alderen, hvor forandring er den eneste konstante faktor. Vi hjælper detailhandlere med hurtigere at tilpasse sig enhver fremtid.  Vores cloud-baserede Living Retail Platform leverer pragmatisk AI på tværs af all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere