26.10.2020  |  Branchenyt

Dit lager kan fremme din vækst.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du kigget på dit lager for nyligt? Altså sådan rigtig givet det elevatorblikket?

Hos Anna&Søs har de givet deres lager elevatorblikket, og de måtte vurdere, at de i den grad manglede struktur og overblik.


Anna&Søs har i mange år drevet fysisk butik, men valgte for et års tid siden at afprøve webhandel. Og sikke det gik. 

Det gik derfor hurtigt op for dem, at den stigende efterspørgsel også betød stigende lagerlogistiske udfordringer – Og her kom Apport ind i billedet.

Anna&Søs opsøgte Apport Systems efter at have researchet på WMS systemer, fordi de vidste, at deres behov for mere kontrol og styring af lageret var en nødvendighed, for at fortsætte deres vækst.

”Vi var meget trygge ved Apport’s lange baggrund inden for lagerstyring, og under samtalerne med Apport, fandt vi ret hurtigt ud af, at det var Apport vi skulle gå videre med – Det gjorde os trygge i det her”, udtaler Ken fra pluspige.dk.

PS: Billedet viser, hvordan det ud ved Anna&Søs før de fik Apport’s WMS.
Så følg med i udviklingen enten på vores Facebook eller LinkedIn

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere