21.06.2022  |  IT

Digitalisering og automatisering af data sættes på dagsordenen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I et webinar sætter TrueCommerce fokus på international samhandel og giver værdifuld viden til virksomheder, der udveksler forretningskritiske data digitalt på tværs af Europa.

Arbejder du i en virksomhed med behov for at udveksle dokumenter på tværs af landegrænser, og er tid og præcision vigtige faktorer? Kan det samtidig virke uoverskueligt at holde styr på de forskellige landes krav til data ved elektronisk dokumentudveksling?

Tirsdag den 31. maj afholdt Flemming Christensen, Product Manager hos TrueCommerce, et oplæg på Computerworlds onlinekonference ”Datadrevet forretning 2022”.

Oplægget er optaget som et webinar, som du kan hente og høre meget mere om:

  • International samhandel
  • Markedstrends inden for EDI globalt set
  • EU-krav til EDI
  • E-fakturering

Hent webinaret her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere