18.12.2017  |  Innovation

Digitaliser eller dø!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mulighederne er mange, men hvad skal prioriteres? Hvordan skal tingene bindes sammen? Har I de rette kompetencer?

Big Data, Machine Learning, Internet-of-Things, Business Intelligence, Cloud Computing - der er nok af nye digitale muligheder – og med den stadigt stigende globale konkurrence, er der ingen tid at spilde.

Men hvor bør du starte, og hvilke muligheder, bør du prioritere?

Vi mener, at et godt udgangspunkt for din digitale transformation er ERP i skyen. Her er der masser af fordele at høste, for både små og store virksomheder. Hos Columbus har vi erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig sikkert i skyen, og vi vil gerne dele vores viden med dig. 

Hvis du er nysgerrig på, hvilke nye muligheder ERP i skyen kan give din virksomhed, så kan du lære meget mere fra vores Cloud Inspire On Deman webinarserie.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere