23.01.2018  |  Lager & distribution

DHL transporterer kinesisk pandapar til Finland på bæredygtig vis

Som et led i DHLs projekt GoGreen Climate Neutral kunne koncernen i sidste uge transportere to pandaer fra Kina til Finland på klima-neutral vis.

I sidste uge fik man i Finland fornemt besøg, da DHL Global Forwarding med fokus på bæredygtighed transporterede to pandaer fra Kina til en zoologisk have i den finske by Ähtäri.

Årsagen til den bæredygtige transport skal findes i DHLs initiativ GoGreen Climate Neutral Transport, der gennem køb af CO2-kvoter i internationalt anerkendte klimaprojekter kompenserer for kulstofemissionerne ved flyvninger.

”Planlægning og gennemførelse af udfordrende transportopgaver er en del af vores ekspertise. I overensstemmelse med DHLs miljømål har vi gjort dette projekt til en GoGreen Climate Neutral-transport, der kompenserer for flyudslip gennem investeringer i et certificeret GoGreen-klimabeskyttelsesprojekt”, siger adm. direktør for DHL Global Forwarding Finland, Veli-Matti Qvintus.

Læs også: DHL får Fairtraide-certificering

Ifølge DHL beregnes fragten af de to pandaer til at udskille 230 tons CO2e, hvilket vil blive kompenseret gennem et klimabeskyttelsesprojekt, der reducerer udslippet ved at give lavindkomstfamilier i landdistrikterne i den kinesiske provins Sichuan mulighed for at skifte fra kul til biogas.

Hos Deutsche Post DHL Group har man sat sig et mål om at reducere samtlige logistikrelaterede emissioner til nul inden 2050, hvorfor det for koncernen er ekstra vigtigt at tilbyde kompensationer for fremtidige flyvninger.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere