10.12.2020  |  Planlægning

Det kræver en agil tilgang til at evaluere Supply Chain Planlægnings Teknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

At evaluere en Supply Chain Planlægnings teknologi kan være en omfattende opgave. Med en agil tilgang kan man forøge mulighederne med at lykkes.

Supply Chain organisationer skal hurtigt kunne vurdere nye digitale strategier og Supply Chain Planlægnings teknologier for at fremskynde deres digitale forretning. Det er nødvendigt for at kunne klare sig i konkurrencen. Samtidig skal de vurdere og identificere automatiseringsmuligheder, mens de understøtter organisatoriske ændringer.

Spørgsmålet er hvordan de strækker deres organisationers nuværende måde at tænke og arbejde på, samtidig med at de leverer på hastighed og fleksibilitet?

 

Svaret er kort at: 

  • Supply Chain-organisationer bør lægge større vægt på test, eksperimentation og læring, når de vurderer Supply Chain-planlægningsteknologi.
     
  • De bør adoptere en agil tankegang, når de overvejer nye Supply Chain-planlægningsteknologier. De bør undgå risikable og dyre projekter med lange cyklustider.
     
  • De bør bygge pilotprojekter og skabe bevis for deres koncept i evalueringssprocessen for at få skabt værdi og fleksibilitet og samtidig mindske risiko og usikkerhed. Hvis de ikke gør det, risikerer de, at virksomheden går glip af forretningspotentiale.

Få nogle brugbare råd i dette blogindlæg.

Læs mere i denne artikel.

Denne artikel er en del af temaet Tema om planlægning i 2020

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere