13.10.2020  |  Branchenyt

Det er når ERP-løsningen er live, at gevinsterne skal høstes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er først når ERP-løsningen går live, at man mærker de forbedringer, som det nye ERP system bringer med sig. Men det er også ofte efter go-live perioden, at man oplever frustration blandt brugerne og øgede driftsomkostninger.

Af: Lasse Bruhn, Vice President, Columbus.

I disse Corona-tider udfordres alle forretningsmodeller, og man må være åben for at justere og tilpasse forretningsprocesserne for at overleve på den lange bane. Derfor er det forretningskritisk at sikre sig adgang til en bred vifte af ressourcer med de rette IT- og forretningskompetencer, som kan agere både sparringspartner, rådgiver og udfordrer, når projektet er overstået, og hverdagen på den nye løsning er begyndt.

Vores erfaring viser, at det er afgørende at ligge en tidlig plan for, hvordan IT-løsningerne skal betjenes, administreres og videreudvikles når de kommer over i driftsfasen.

Hvad kan du selv gøre, og hvor har du brug for hjælp til at holde ERP-løsningen opdateret, så den altid understøtter virksomhedens behov? For at maksimere din investering, er det nødvendigt med forudsigelighed omkring SLA-niveauer og svartider for at sikre stabil og sikker drift.

Oprethold det digitale grundlag med Application Management
Hos Columbus bruger vi begrebet Application Management som en fællesnævner for serviceydelser relateret til forvaltning og videreudvikling af forretningskritiske applikationer. Målet er at sikre et positivt investeringsafkast og at virksomhedens it-løsninger altid:

  • Dækker forretningens og brugernes behov
  • Understøtter virksomhedernes processer og fremtidige forretningsmuligheder
  • Kører stabilt og opdateres nemt
  • Tilegner sig nye teknologiske muligheder

Vi implementerer en strategi for, hvordan den digitale løsning skal udvikles, vedligeholdes og administreres. Derfor er et centralt element i Columbus’ Application Management-strategi at tilbyde test, release-processer og beredskab før implementering af kode og nye opdateringer til kundens løsning.

Opdag fejl og udfordringer, før de opstår
Der er mange potentielle udfordringer ved at administrere, videreudvikle og køre et så forretningskritisk system som et ERP-system. IT-løsningerne skal integreres og fungere problemfrit med mange andre systemer.

Derfor er det afgørende at have kontrol, god struktur på processerne og teste grundigt at alt fungerer, før ny kode slippes ud i driftsmiljøet, samt have en beredskabsplan klar, hvis noget skulle gå galt.

Kontakt os gerne for en snak, eller download guiden herunder for mere indsigt.

Download e-bog

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere