28.06.2022  |  Branchenyt

Dencon Foods A/S vælger Apport WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er utrolig glade for at præsentere, at Dencon Foods A/S har valgt Apport som deres fremtidige WMS-udbyder.

Vi er utrolig glade for at præsentere, at Dencon Foods A/S har valgt Apport som deres fremtidige WMS-udbyder.

Dencon Foods A/S har i over 25 år leveret kvalitetsprodukter til detail-, industri- og foodservicemarkederne i Danmark og Norden. ”Quality In Every Bite” er virksomhedens leveregel - og netop dét slogan understreger Dencon Foods’ fokus på bæredygtighed lige fra de varer der bliver leveret ud til grossisterne til den tillidsprægede service som Dencon Foods bestræber sig på at levere med.

Vi er utrolig glade for og stolte over Dencon Foods’ beslutning om at gå med Apport WMS. Dencon Foods A/S er en inspirationsværdig virksomhed, der følger stærkt med i forbrugernes og tidens udvikling, som i høj grad belyser et øget fokus på bæredygtighed og kvalitet. Vi ser rigtig meget frem til samarbejdet med Dencon Foods A/S,” fortæller Asger Sandberg Petersen, CSO i Apport Systems & CEO i Apport Systems Norge.

Besøg Dencon Foods A/S her.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere