11.02.2020  |  Branchenyt

Den rette computer gør dig mere effektiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheder kan spare flere tusinde kroner i reparationer per enhed og medarbejderne for dyrebar tid, hvis de vælger en computer med bestemte specifikationer, viser en ny undersøgelse.

Det er afgørende at vælge design og skærm med omhu, når virksomheder udstyrer medarbejderne med en ny computer. En computer med de rette specifikationer og funktioner kan nemlig øge medarbejdernes effektivitet mærkbart, fastslår en ny undersøgelse fra Panasonic TOUGHBOOK.

Om Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

Vores mission er at få teknologier til at arbejde usynligt sammen og få virksomheder til at lykkes. Vi tror på, at teknologi bare skal virke, og på at virksomheder vil lykkes, hvis de får mulighed for at fokusere på deres kunder velvidende om, at alle deres teknologier samarbejder, som de skal. Derfor er vi dedikerede til at udvikle produkter og løsninger, der er så integrerede med vores kunders måde at arbejde på, at de er næsten usynlige – som en arbejdshest, der står i baggrunden og skaber forretningssucces.

 

PSCEU er opdelt i seks forretningsområder:

  • Broadcast & ProAV
  • Communication Solutions
  • Mobile Solutions Business Division
  • Industrial Medical Vision
  • Security Solutions 
  • Visual System Solutions

Læs mere her

 

Undersøgelsen afdækker behovene fra europæiske virksomheder inden for brancher som logistik og shipping, hvor medarbejderne i felten hver dag er afhængige af en computer – også når det gælder deres evne til at være produktive. De peger på særligt fire områder, der er afgørende for at være effektive:

-       Pålidelighed
Den rette hårdførhed er vigtig, for ifølge analysefirmaet IDC fejler 18 procent af alle enheder, og en fejlperiode koster i gennemsnit en virksomhed 21.000 kroner i reparationer og tabt arbejdsfortjeneste.

-       Integrerede funktioner
Muligheden for at integrere ekstra hardware som et termisk kamera eller en stregkodescanner kan øge produktiviteten drastisk. En dedikeret stregkodescanner kan fx scanne koderne tre til fem gange hurtigere end en almindelig tablet.

-       Skærmens kvalitet
Det kan være næsten umuligt at læse indholdet på en skærm i stærkt sollys. Faktisk kan en lysstærk skærm øge læsehastigheden med hele 25 procent.

-       Ergonomisk design
Design er ikke blot til af æstetiske hensyn. Eksempelvis kan medarbejdere øge effektiviteten med op til 13 procent, hvis der er placeret fysiske knapper til at fotografere og scanne på begge sider af computerenheden.

Medarbejderne stiller oftest krav til én eller to af ovenstående kvaliteter. Derfor er det også afgørende, at virksomheder vurderer, hvad deres specifikke medarbejdere har behov for med henblik på at være effektive i hverdagen, fastslår Jan Kaempfer, der er marketingdirektør for Panasonics Mobile Solutions Business Division i Europa.

”Der er en myriade af forskellige typer feltarbejdere, og de varetager hver deres unikke opgave i forskellige krævende miljøer. Nøglen til at give medarbejderne mere tid til at løse disse opgaver er computerenheder, der matcher deres behov,” siger han og uddyber:

”En enhed, som er intuitiv, hurtig, effektiv og udholdende, kan spare medarbejdere for tid, som giver dem mulighed for at fokusere på ting, som betyder noget for dem; tid til at være innovative, tid til at lære, tid til at udvikle sig eller helt enkelt mere tid med familie og venner.”

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere