17.08.2021  |  Branchenyt

Den Kinesiske Købmand implementerer Apport WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det bliver spændende at få lov til at understøtte Den Kinesiske Købmand med vores løsning samt vores brede logistikviden.

En glædelig nyhed. Et nyt partnerskab. Den Kinesiske Købmand får Apport WMS.  

Den Kinesiske Købmand er en spændende virksomhed i vækst, og vi er superglade for at blive deres logistikpartner i samarbejde med iAdvice om en Visma.net løsning.   

Den Kinesiske Købmand specialiserer sig i eksotiske madvarer, krydderier, færdige saucer, ris, tørrede nudler og meget andet tilbehør til det asiatiske køkken. Dertil leverer de asiatiske produkter til både private, restaurationer og cateringsfirmaer. Siden 1991 har de haft butik i Nørrevoldgade i det centrale København, og gennem deres webshop leverer de varerne til din asiatisk inspireret mad.  

”Det bliver spændende at få lov til at understøtte Den Kinesiske Købmand med vores løsning samt vores brede logistikviden. Det er altid en ære og fornøjelse, når en virksomhed som Den Kinesiske Købmand vælger Apport Systems som sparringspartner,” udtaler Christian Mikkelsen, CCO Apport Systems.  

Er du interesseret i, hvilke andre virksomheder, der har fået vores nye WMS, eller vil du læse hele pressemeddelelsen, så klik her

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere