09.11.2010  |  Lager & distribution

DB Schenker uddeler pris

Branchenyt: DB Schenker-prisen for bedste cand.merc. SCM kandidatafhandling er blevet uddelt til Christian Wolf...

Branchenyt: DB Schenker-prisen for bedste cand.merc. SCM kandidatafhandling er blevet uddelt til Christian Wolf Nielsen. Han vandt prisen på 10.000 kr. for afhandlingen ”Bæredygtig transportmodel – en udvikling af bæredygtig transportmodel til anvendelse på virksomhedsniveau”.
Den vindende opgave fik karakteren 12, hvilket i sig selv er en indikation af det høje faglige niveau, som den unge studerende demonstrerer i sin opgave.
Den prisvindende afhandling skal dog ikke alene være på et højt akademisk stade, men skal også give værdi til de mange mennesker, som i det daglige arbejder med logistik, planlægning, indkøb, produktion og produktudvikling i SCM-verdenen. Samtidig skal den være innovativ, have et globalt sigte, være relevant også for samfundets virksomheder samt fremstå på et højt professionelt niveau.
”Vi mener, at denne afhandling i høj grad opfylder de kriterier. Hans beslutningsmodel er bygget op med et matematisk fundament og fokuserer på et emne, der bliver stadig vigtigere hver dag for os alle – nemlig bæredygtighed. Christian har på en meget nyskabende måde kombineret SCM-teori med praksis i virksomheder og udviklet en gældende afgørelsesmodel, som kan bruges som en generel retningslinje med henblik på at forbedre beslutningerne om bæredygtig transport”, sagde Head of Marketing and Business Development, Poul Skovgaard i sin tale til vinderen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere