29.08.2016  |  Branchenyt

DB Schenker kårer bedste SCM-speciale

DB Schenkers SCM-pris for bedste speciale gik i år til det unge talent Mats Klevengen Haugom fra CBS.

Hvert år kårer DB Schenker det bedste Supply Chain Management cand. merc. speciale. I år gik den anerkendende pris til nyuddannede Mats Klevengen Haugom, der havde skrevet specialet ’Additive Manufacturing – a New Paradigm in Manufacturing Operations’.

”Det er selvfølgelig en ære at vinde en pris med så meget prestige blandt mange dygtige nominerede kandidater. At man allerede som ung nyuddannet bliver behandlet som en professionel iblandt så mange industrieksperter er ekstremt motiverende”, siger den stolte Mats Klevengen Haugom.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Google kiggede forbi
Prisuddelingen fandt sted til arrangementet DB Schenkers Summit, der bliver holdt i samarbejde med CBS. I år lå arrangementets fokus på ny teknologis indflydelse på supply chain management.

Læs også: Pallestabler fra Still modtager designpris

Årets program var spækket med interessante indslag, da både Google, Danfoss og Weber State University lagde vejen forbi CBS. De prominente gæstetalere gav i løbet af eftermiddagen deres bud på, hvordan ny teknologi vil forandre produktions- og logistikvirksomheders måder at arbejde på.

Efterfølgende var der reception, hvor de unge, nyuddannede talenter havde mulighed for at netværke og sparre med de store virksomheder.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere