07.09.2017  |  Lager & distribution

DB Schenker effektiviserer transporten gennem Europa

Med et nyt stykgodskoncept binder DB Schenker sine 430 europæiske filialer bedre sammen og tilbyder hurtigere transport med daglige afgange.

Transportgiganten DB Schenker skruer op for transporten med daglige afgange fra alle europæiske filialer som en del af et nyt såkaldt stykgodskoncept.

”Det er en stor fordel for vores kunder, at vi har forkortet vores leveringstid ved at have daglige afgange på samtlige 430 terminaler i Europa. Godset skal ikke vente på, at lastbilen kører på en bestemt ugedag, for der kører flere lastbiler hver dag til hele Europa på alle filialer i alle lande”, siger Michael Thomasen, Head of Customer Solutions hos DB Schenker.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Ny aktør på banen med elektrisk lastbil

Transportvirksomheden har i forbindelse med konceptet lanceret to forskellige systemer; ’System’ og ’System premium’. Begge systemer garanterer levering eller pengene retur.

”DB Schenkers nye ’value for money’-produkt er DBSCHENKER-system, som er den bedste løsning for virksomheder, der vil have hurtig levering i et fleksibelt transportnetværk. Er hastighed altafgørende, så er DBSCHENKER-system premium løsningen, fordi godset bliver leveret på den hurtigste transittid med leveringsgaranti, ” fortæller Michael Thomasen.

Læs også: DB Schenker investerer millionbeløb i digitalisering

I løbet af 2017 har DB Schenker optimeret lastbilernes ruter i Europa for at gøre netværket endnu mere effektivt.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere