28.03.2022  |  Innovation

Datalogic Memor K – letvægts-håndterminal i lommeformat

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye Memor K håndterminal fra Datalogic byder på et handy arbejdsredskab i lommeformat til lager-logistikarbejde. Den kan enhåndsbetjenes og tastaturet giver mulighed for effektivt datafangstarbejde med one-press angivelse af for eksempel antal på en indscannet vare.

Memor K er en prisgunstig entry-level håndterminal, der er let og overskuelig at komme i gang med. Den er født med en fin standard range 1D/2D stregkodelæser og har et baggrundsbelyst tastatur der supplerer 4" touch skærmen.

Det integrerede tastatur er i den grad en fordel at arbejde med, hvor der ofte skal angives f.eks. et antal for hver indscannet vare. Keyboardtastatur er hurtigere betjent end touch-indtastning. Desuden fylder et on-screen display på rene touch-skærme typisk op mod halvdelen af skærmbilledet, hvilket så går fra de skærmbilled-informationer, brugeren ellers ville have fordel af.

Med den konfigurérbare Moto-Scan software kan brugeren skræddersy Memor K brugerfladen til sine helt egne, specifikke arbejdsrutiner. Se Datalogics produktpræsentation: 

Video: Memor K med Moto-Scan software

Håndterminalen er fugt- og støvtæt på særdeles fornuftigt IP54 niveau og også droptestet på beton. Med Rubber-Bumper option (ekstra beskyttelseskappe) bliver den lille håndterminal nær-industriel.

Memor K håndterminalen er således virkelig velegnet til status/lageroptælling, varemodtagelse og ordreplukning.

Læs mere på produktsiden HER.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere