17.03.2023  |  Branchenyt

Darbaak Group og Apport systems er et perfekt match

Indhold fra partner Hvad er dette?

Darbaak Group har valgt Apport Systems som deres fremtidige WMS-udbyder, og vi kunne ikke være mere stolte .

Daarbak Group er en danskejet virksomhed, som leverer komplette løsninger inden for indretning og kontorforsyning til det moderne erhvervsliv. Virksomheden har en lang historie, der går helt tilbage til 1898. I dag er Daarbak Group en af Skandinaviens førende virksomheder inden for salg og rådgivning til såvel det private som offentlige erhvervsliv.

Med en omfattende webshop og 18 fysiske butikker fordelt over hele landet kan du være sikker på at finde alt du skal bruge til arbejdslivet. Med mere end 20.000 varer i sortimentet og et ønske om altid at kunne tilbyde deres kunder hurtig og kompetent levering af varer, føler vi, at vi er et perfekt match.

Daarbak Group leverer hver måned til mere end 10.000 virksomheder, og vi glæder os til at hjælpe dem med at gøre denne opgave en smule nemmere, så deres kunder kan fortsætte med at få branchens bedste service.

“Vi har haft en lang og konstruktiv dialog med Daarbak Group, og de har været grundige i deres udvælgelse af WMS sparringspartner. Dette gør os bare endnu mere stolte over, at de har valgt Apport, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde” fortæller Asger Sandberg Petersen, CSO i Apport Systems & CEO i Apport Systems Norge.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere