07.01.2015  |  Branchenyt

Dansk pakkeløsning indtager Sverige

Efter godt halvandet år på det danske marked indtager danske SwipBox nu Sverige sammen med DHL Express.

Den danske pakkeløsning SwipBox, som gør det muligt at hente og sende pakker fra dagligvarebutikker, udvider nu markedet til Sverige i samarbejde med DHL Express.

SwipBox’s pakkeløsning er i slutningen af 2014 blevet lanceret i de første 20 butikker i svenske byer, og planen er, at der skal komme flere til i 2015.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Nyt samarbejde målrettet webhandlen

”For os er det en utrolig stor glæde, at vi nu kan tilbyde svenskerne samme gode service og kundeoplevelse, som vores danske kunder har nydt godt af, siden vi lancerede SwipBox for halvandet år siden. Dengang ønskede vi at give danskerne en nemmere pakkelevering, og det er det samme, vi også ønsker i Sverige”, siger Henrik Gedde Moos, en af grundlæggerne af SwipBox og ansvarlig for international forretningsudvikling, i en pressemeddelelse.

Efterspørgsel fra nabolandet
SwipBox vil i første omgang opsætte 60 selvbetjeningsautomater i Sverige, men planerne er at udbrede konceptet sammen med DHL Express, så det dækker hele landet så hurtigt som muligt.

”Vores kunder efterspørger en løsning, hvor de kan hente deres pakker i automater placeret i for eksempel dagligvarebutikker. Det gør e-handel meget mere simpel, og vi planlægger en kraftig udvidelse med flere hundrede pakkeautomater over hele Sverige på kort tid”, siger Ted Söderholm, administrerende direktør for DHL Express i Sverige, i en pressemeddelelse.

Læs også: Global e-handel og logistikbranchen vil vokse markant

SwipBox er til stede i mere end 370 dagligvarebutikker i hele Danmark.

-KLZ  

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere