05.10.2017  |  Innovation

Danfoss og Molslinjen sparer tid og penge med hosting løsning til optimeret vedligehold

Indhold fra partner Hvad er dette?

Logimatic har udvidet sine services i forbindelse med softwareløsningen SERTICA og tilbyder hosting ydelser. Med hosting kan kunderne nu få alle fordelene ved at anvende SERTICA uden besværet med at håndtere IT-relaterede problemer. SERTICAs IT-eksperter leverer alt fra systeminstallation til konfiguration for at sikre, at SERTICA er implementeret og klar til anvendelse.

Flere SERTICA kunder har allerede valgt, at hoste deres SERTICA løsning hos Logimatic for at forenkle vedligehold. Jan Hauberg Jørgensen, Marine Ingeniør hos Molslinjen fortæller, ”Hovedårsagen til at vi hoster vores løsning er, at vi ikke længere bruger servere til vores virksomhed. Alle vores IT løsninger er hostet. Vi ledte derfor efter en hostet fleet management løsning, så vi kun behøver at være i kontakt med leverandøren og ikke hosting virksomheden. Med andre ord, er det en mere simpel løsning for os.”

Simpelhed er nøglen, når virksomheder beskæftiger sig med IT. Hans Chr. Jensen, Salgschef hos Logimatic, siger, ”Vi ser en trend i at outsource IT både hos vores industri og maritime kunder. Vores kunder foretrækker et simpelt system, som løser så mange problemer som muligt. Det faktum at vi tilbyder hosting følger de krav og trends som vi ser på markedet i dag.”

Martin Brander, Afdelingsleder hos Danfoss tror også på, at hosting er en simpel og let løsning til vedligehold. ”Vi valgte hosting, fordi det gør administrationen af SERTICA nemmere. Vi behøver ikke længere at tænke på system opgraderinger og overvågning. Alt er håndteret af Logimatic,” siger Martin.

Mange kunder ser det som en stor irritation, hvis deres systemer ikke virker på grund af serverfejl, manglende opgraderinger osv. Henrik Nygaard, Udviklingschef hos Logimatic udtaler, ”Vi forstår hvor vigtig pålideligheden er for vores kunder. Derfor tilbyder vi nu en hostet løsning, så vores kunder ikke længere behøver at bekymre sig om servere, installationer og konfigurationer. Vores kunder har adgang til opdateret data, når de har brug for det.”

Læs mere om hosting af SERTICA her

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere