11.11.2013  |  Branchenyt

Damco trækker i trøjen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det Danske Forsvar har indgået et strategisk samarbejde med Damco.

Det A.P. Møller-Mærsk-ejede logistikselskab Damco og Det Danske Forsvar har underskrevet en treårig kontrakt, hvor Damco skal indtage rollen som eksklusiv leverandør af transportløsninger og konsulentydelser.

Læs også: ”One size doesn’t fit all”

Grunden til, at valget er faldet på Damco, er logistikudbyderens mangeårige erfaring inden for områder med konflikter og militære øvelser, hvor Damco har akkumuleret operationelle færdigheder og lokale eksperter i mange af verdens brændpunkter.

”Damco har stor erfaring i at operere i områder med undtagelsestilstand, og områder hvor der er behov for militær indblanding, og vi ser nu frem til at udbygge den erfaring til også at omfatte styringen af Det Danske Forsvars transportopgaver i de kommende år”, siger Mads Drejer, COO for Damco Norden, i en pressemeddelelse.

Læs også: Damco sender hospitalssenge til Benin

Også fra Det Danske Forsvars side ser man frem til samarbejdet:

”I udbudsprocessen har Damco vist stor forståelse for de logistiske opgaver relateret til Det Danske Forsvar. Et område, vi har konstant fokus på, og som vi kontinuerligt forsøger at optimere. Derfor ser jeg også frem til det strategiske partnerskab med Damco, hvilket vi har høje forventninger til”, siger generalløjtnant Per Pugholm Olsen, chef for Forsvarets Materieltjeneste. 

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere